SSD upgrade

Heeft u last van een trage PC of laptop? Is opschonen niet voldoende?
Het plaatsen van een supersnelle SSD biedt uitkomst!

Het komt regelmatig voor dat mensen een oudere computer of laptop thuis hebben staan die door de jaren heen erg traag is geworden. Als het opschonen van het systeem niet het gewilde resultaat brengt is het plaatsen van een zogenaamde SSD ter vervanging van uw normale harde schijf een goedkope en zeer effectieve oplossing en het bespaart u doorgaans het aanschaffen van een compleet nieuwe PC of laptop.

Maar wat is precies het verschil tussen een normale harde schijf en een SSD?

SSD staat voor Solid State Disk en kan gezien worden als de opvolger van de normale harde schijf die u standaard gebruikt in uw pc of laptop om uw bestanden op te slaan. Een SSD bestaat niet uit een draaiende schijf met daarop een naald, maar is volledig opgebouwd uit supersnel NAND flash geheugen. Het belangrijkste voordeel van een SSD is snelheid. Een SSD is tot wel 10x sneller dan een normale harde schijf. Uw PC of laptop start daarom sneller op en ook uw programma’s voelen veel sneller aan. Doordat er geen draaiende onderdelen worden gebruikt is deze vorm van opslag veel betrouwbaarder.

Bent u geïnteresseerd in het vervangen van uw harde schijf? Heeft u behoefte aan een sneller werkende PC of laptop? Neem contact met mij op!